Gæstebog for Mr. Magic

Her er i velkomne til, at skrive om jeres oplevelse hos Mr. Magic.

Her er i velkomne til, at skrive om jeres oplevelse hos Mr. Magic.

Bedømmelsesoversigt

Brugerbedømmelser: 4.14 ( 11 stemmer)
0

12 kommentarer

 1. Super oplevelse… Jeg er fuldt tilfreds

 2. Jeg er fast massagekunde hos Mr. Magic… han er simpelthen fantastisk og super professionel!!!!

  Jeg har lidt af migræne i mange år – men siden Magic lagde hånd på min lænd og ryg første gang, har jeg ikke haft et eneste migræne anfald!! Når der er optræk til noget, så bestiller jeg en tid og får den mest fantastiske massage.. Han kan varmt anbefales!!

 3. Mr. Magic har gennem de sidste par år været fast i min kalender, han afhjælper en medfødt skade i ryggen. Har gennem godt 20 år været flere gange årligt til kiropraktor, dette er ikke nødvendigt mere takket være Mr. Magic, hans magiske hænder og magiske personlighed. Anbefaler Mr. Magic til hvem jeg møder der også gennem flere år er opgivet eller må tage til takke af det ordinære behandlingssystem.

 4. Har været hos Mr. Magic en gang indtil nu, og det er 2 dage siden. Jeg har en dårlig ryg pga. Hypermobilitet, og får temmelig meget smertestillende medicin. Men allerede så kort tid efter, kan jeg mærke en stor forskel, jeg er ikke smertefri, men er allerede gået ned i dosis. Så skal helt sikkert ud til Mr. Magic igen.
  Dejligt endelig at være kommet ud til en der kan hjælpe. Har været hos div. fysioterapeuter og forskellige der tilbyder massage, og ingen af dem har formået at få mig ned i dosis af smertestillere.
  Så han kan helt sikkert anbefales.

 5. Pernille Sørensen

  for noget tid siden havde jeg gået med fødder der krampe de sov og snuret lige meget hvad jeg gjorde. for ca en lille uge siden var det så slemt at jeg hverken kunne gå eller stå kunne ikke engang have sko på. Magic brugte 10 min og jeg har ikke haft nogle problemer siden.

  jeg har haft mange smerter i mine hænder begrund af gigt det er også næsten over nu

  Hans navn passer perfekt til ham 🙂
  Han kan anbefales han er det vær.

 6. poul erik sørensen

  han er god 1 behandling og man smerte fri han er gud

 7. Jeg er godt tilfreds med behandlingegne. Han er dygtig, han har taget min migræn, hælespore, spændinger i nakken og har haft problemer med min bækkenbund og det har han osse kureret også lider jeg af at ryste meget meget mine arme og det klare han osse. Han er den eneste som får lov til at gøre min krop. selvom der e nogle venlige sjælde som vil massager men jeg siger pænt nej Taj fordi.. tænk hvis de gør noget forkert og jeg får problemer .. Det er bedre med en der kender sit kram og ved hvad han gør. kan ren anbefale ham til andre.

 8. Amazing… I was hurting so much on my back that I couldn’t bare my self. Mr Magic did magic that day. Thank you so much. You will definitely see me again.

 9. Den 10/12 2014
  Havde jeg en krampe i min lægmuskel,der gjorde så pokkers ondt,den fjernede han.
  Og idag har vi den 29/12 2014 og jeg har stadigvæk ikke haft nogen kramper siden.
  Han er bare så god,så engang massage om måneden det må man ha.

 10. Min mand var for godt 2 år siden ude for en ulykke i sin lastbil. Ikke alvorligt men nok til at han siden har haft mange smerter i sin højre arm. Det blev meldt til Arbejdsskadestyrelsen og han har været hele turen igennem. Undersøgelser hos specialister, vurderinger, spørgeskemaer, sendt fra den ene læge til den anden uden der kunne stilles en diagnose og smerterne blev bare værre og værre. Så fik Mr. Magic “kigget” på ham og efter 2 min. kunne det konstateres, at det var triceps der var sprunget. Det alm. sygehusvæsen og hele forløbet der, har været SÅ mangelfuldt og uprofessionelt!!!!!!! Med Mr. Magic lever helt klart op til sit navn. Han er fantastisk dygtig og behagelig og kan på det aller varmeste anbefales.

 11. Jeg anbefaler denne her type massage til alle.
  Hvis i har smerter. Det har jeg haft i mange år og prøvet mange forskellige formere for behandlinger i over 25 år nogle virkere bedre end andre
  Men denne her er meget anderlædes
  Jeg har haft smerter i hele kroppen. De harværet ulidelige. Jeg tåler ikke piller så jeg har ikke kunne lindre smerterne ved hjælp af piller selv om jeg har ønske at jeg kunne.
  Mu er smerterne så minimal at jeg ikke tænker på piller mere.
  Piller er fortid

  Forkælelse og velvær det hjælper. Jeg har fået et bedre liv.

 12. sannie aarestrup

  Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Allan…..han er meget dygtig og jeg ved at han har hjulpet mange mennesker. Personligt har han hjulpet mig med min ryg og bækken. Jeg har prøvet mange behandlere men det er kun Allan der kan hjælpe mig når den er helt galt

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*